maak jouw eigen graffiti kunstwerk!

graffiti work shops

op zoek naar iets origineels in de omgeving van veenendaal?

doe dan mee aan een kinderworkshop bij straatkapers!

Ben je op zoek naar iets anders dan een standaard verjaardagsfeest of zoek je een origineel bedrijfsuitje in de omgeving van Midden Nederland? Onze graffiti-workshops zijn geschikt voor iedereen van 8 tot 18 jaar. Onze instelling met de workshops is mensen niet alleen een mooi kunstwerk te laten maken, maar vooral om kennis én het plezier van graffiti over te brengen. 

Wij weten immers al jaren hoe tof het is om met een spuitbus iets te creëren, maar deze passie op anderen overbrengen is pas écht een feestje! En wees niet bang, je hoeft echt geen kunstenaar te zijn of tekentalent te hebben om graffiti te kunnen maken. Of je nu twee linker- of twee rechterhanden hebt; wij zorgen ervoor dat je stap voor stap leert hoe een spuitbus werkt en garanderen dat iedereen aan het einde naar huis kan gaan met een kunstwerk om trots op te zijn. Twee zaken waar we je wel alvast voor kunnen waarschuwen: volwassenen worden bij onze workshops vaak weer kinderen en kinderen worden deugnieten. Ook kunnen we niet voorkomen dat ons graffiti-virus aan je blijft kleven en dat je misschien nog een keer een workshop wilt volgen.

Mocht je dit alles geen probleem vinden? Neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

*Ben je jonger dan 8 jaar? Geen nood! Ook voor jongere kinderen en KDV’s kunnen wij toffe workshops geven met onder andere het maken van je eigen piece met karton-graffiti!

 

 

kinder graffitiworkshops

LEVERINGSVOORWAARDEN

STRAATKAPERS GRAFFITI COLLECTIEF