omdat samenwerken leuker is!

co-creaties

/ 01

SAMEN DOOR HET HELE PROCES

hoe werkt dat met graffiti?

Denk je aan co-creatie, dan denk je aan samen doen. Dat graffiti met name geschikt is voor co-creatie, dat komt door het creatieve aspect. Het feit dat theorie of woorden omgezet worden in beeld, maakt dat je elkaar niet alleen op een andere manier leert kennen, maar ook dat je op een andere manier iets laat zien. De aantrekkingskracht om samen iets te maken werkt aanstekelijk en schept een band die vaak niet eerder aanwezig was. Co-creatie is vooral geschikt voor teambuilding activiteiten, bedrijven en onderwijsinstellingen. Stap voor stap gaan we met een groep of team aan de slag, waarbij ieder een bijdrage levert aan een groter geheel. Het mooie is dat uiteindelijk iedereen deel uitmaakt van het kunstwerk én van het creatieve proces! 

Als je het ons vraagt heeft co-creatie altijd iets magisch. Het feit dat je samen aan iets begint en uiteindelijk ook samen iets oplevert, is een gevoel dat je eigenlijk niet kan omschrijven, maar vooral moet ervaren.

Maar voordat we al te sentimenteel gaan doen: mocht je denken ‘ja, dit is wat ik zoek!’, neem dan vooral contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jullie aan de slag te gaan!

co-creaties

scholen
bedrijven/instanties
EVENTS

LEVERINGSVOORWAARDEN

STRAATKAPERS GRAFFITI COLLECTIEF