Volwassenen

WORKSHOPS VOOR VOLWASSENEN

“Je hoeft voor mij geen ontwerp te maken. Laat mij mijn eigen ding maar doen.”

Creatief bezig zijn. Hoeveel volwassenen zijn daar nou eigenlijk nog mee bezig? Tekenen? Niks voor mij. Schilderen? Dat kan ik niet. Bovendien heb ik wel wat anders te doen, zoals werken, opvoeden, sport, sociale contacten…

Druk, druk, druk. Zo komen veel volwassenen onze workshops binnen. Gejaagd, wat terughoudend en géén idee wat ze met die borden voor hun neus aan moeten. Totdat…die eerste streep gezet is! Onze graffiti workshops zijn namelijk niet alleen een ‘leuk creatief uitje’, maar ook een manier om los te komen van de dagelijkse ratrace van verplichtingen.

Niets moet, alles mag. Naarmate de kunstwerken vorderen, worden de volwassenen weer even kinderen. Én blijken ze meer te kunnen dan ze ooit hadden kunnen denken! Of waarvan ze waren vergeten dat ze dat konden. Ik niet kunnen schilderen? Dat dacht jij! Laat mij mijn eigen ding maar doen!


De workshop

Voor vriendengroepen, als vrijgezellenfeest of een uniek vriendinnenuitje. Tijdens onze workshop maak je kennis met de wereld van graffiti in verschillende stappen:

1. Ontwerp maken voor de graffiti
2. Leren hoe je het beste overweg kan met graffiti spuitbussen
3. Het ontwerp spuiten op een bord
4. Prijsuitreiking van de gouden spuitbus
5. Je eigen graffiti bord mee naar huis

Wil je meer info of heb je nog vragen, neem dan contact op