Kinderfeestjes

GRAFFITI KINDERFEESTJES

“Dit is het leukste feestje ooit! Wanneer mogen we weer?!”

Als kind wil je niets liever dan dat jouw verjaardagsfeestje het allertofst is.
Als ouder wil je niets liever dan dat je kind een onvergetelijke verjaardag heeft.

Het mooiste moment van onze workshops is het moment dat de kinderen hun graffiti mee naar huis nemen. De verbazing in de ogen van de ouders (‘Heeft mijn kind dit gemaakt?’) en de trots bij de kinderen zelf (‘Ik heb dit gemaakt!’).

Bij onze graffitifeestjes worden de kinderen letterlijk kunstenaar. Ze mogen het zelf doen en het zelf maken. Iets wat iedere keer weer heel veel impact heeft.

Komen de kinderen aan het begin wat voorzichtig en schuchter binnen, het moment dat de eerste spuitbus tevoorschijn is getoverd, stuiteren ze om de borden heen en weten ze niet hoe snel ze moeten beginnen. Stop maar met die uitleg, geef hier die bussen, wij willen aan de slag!

Van gierende energie, naar volle concentratie en twinkeling in de ogen. Die trots achteraf blijft het allermooist. Bij de kinderen én de ouders!


De workshop

Voor kinderfeestjes hebben we een programma van 1 tot 2 uur. Hierin worden de kinderen stap voor stap begeleid in het maken van hun eigen graffiti.

Ter voorbereiding schetsen wij alvast naam/bijnaam/favo-woord op het bord. Uit ervaring is gebleken dat een woord van 4 tot 5 letters voor de kinderen het meest ideaal is om mee te werken. Hoe meer letters, hoe moeilijker het wordt. Zijn de contouren gezet, dan gaan we samen met de kinderen hun woord inkleuren en afwerken.

Het aantal deelnemers voor een kinderfeestje is minimaal 8.

Wil je meer info of heb je nog vragen, neem dan contact op