Bedrijfsuitjes

CREATIVE WORKSHOP MET COLLEGA’S

“Freakendel! Dat is bij deze mijn nieuwe grafitti-naam!”  (Jan Willem – Manager Medtronic)

Bij een bedrijfsuitje wordt vaak gedacht aan een formele setting. Het is dan ook niet zo gek dat veel medewerkers er op deze manier instaan. Teambuilding, coaching, workshops: alles gebeurt met een achterliggend doel.

Ons doel met de graffiti workshops is echter om uít deze formele setting te stappen. Want juist door heel wat anders te doen dan mensen verwachten, kom je tot verrassende resultaten. Het gebruik van creativiteit is hierbij een heel belangrijke voedingsbodem. Door het prikkelen van andere impulsen en eens te doen in plaats van te denken, worden zintuigen weer op scherp gesteld en gaan werknemers meer open staan.

Het is dan ook niet zo gek dat onze creatieve workshops vaak in combinatie met coachingstrajecten en zakelijke workshops worden geboekt. Creatieve kracht versterkt immers de geest.

Naast eigen creatie ook meer weten over andere creaties? Combineer onze graffitiworkshop dan eens met een street-art tour, waarbij je onder begeleiding van een street-artist op een andere manier naar de straat en je omgeving leert kijken.


De workshop

Op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit voor jou en je collega’s?
Maak kennis met de wereld van graffiti in verschillende stappen:

1. Ontwerp maken voor de graffiti
2. Leren hoe je het beste overweg kan met graffiti spuitbussen
3. Het ontwerp spuiten op een bord
4. Prijsuitreiking van de gouden spuitbus
5. Je eigen graffiti bord mee naar huis

Wil je meer info of heb je nog vragen, neem dan contact op