Buitenlocaties

BETON & BAKSTEEN INSPIREREND?

“Zo tof dat van een saaie grijze wand gewoon een kleurrijk kunstwerk wordt gemaakt!”

Grijze, kale muren. Er zijn maar weinig mensen die dit een inspirerend uitzicht vinden. Houten bouwafzettingen, bakstenen clubhuizen, betonnen wanden…het zijn geen plekken waar je even stil staat of waar je vol trots over vertelt. Tenzij aan die wanden een toffe en unieke invulling wordt gegeven. Met graffiti bijvoorbeeld!

Dat graffiti alleen nog maar gezien wordt als ‘muurvervuiling’ of vandalisme, is al even verleden tijd. Steeds meer mensen zien in dat door kunstwerken op buitenlocaties te plaatsen, deze plekken meer gaan leven. Van een wand zonder betekenis, wordt er een plek mét betekenis gecreëerd. Een plek waar mensen stil bij staan en zelfs trots op zijn.

Een mooie graffiti laat muren tot leven komen. Het kan verhalen vertellen en een omgeving laten spreken. Mensen worden er blij van en, laten we nou eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?!


De graffiti

Kan jouw omgeving wel wat kleur gebruiken? Heb je een saaie muur waar je wat mee wil doen? Wij denken graag in mogelijkheden en in principe is alles mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld jouw club of verenigingslogo spuiten, maar ook een leus, een portret of misschien wel hét verhaal van jouw dorp of stad!

Naast opdrachten op locatie zijn we ook te vinden op Graffiti Jams. Dit zijn evenementen waar verschillende graffiti artiesten samen komen, om op een legale plek te spuiten. Als je wil weten welke Jams we aanwezig zijn, kijk dan even op onze Facebook.

 

Wil je meer info of heb je nog vragen, neem dan contact op