Bedrijven

KUNSTPROJECTEN IN UW BEDRIJF

“Mooie dingen maken is leuk, maar sámen mooie dingen maken is nog leuker!”

Eén van de belangrijkste speerpunten binnen bedrijven en organisaties is: hoe kan ik van mijn medewerkers een team maken en hoe zorg ik ervoor dat zij trots zijn op het bedrijf waar zij voor werken?

Ons simpele antwoord op deze vraag: samenwerken.

Wij starten onze co-creatie sessies dan ook altijd vanaf plekken waar mensen binnen een bedrijf van nature al samen komen: in de kantine, bij de koffieautomaat of een gezamenlijke kantoortuin. Juist door deze plekken als startpunt te nemen, worden werknemers zich bewust van de mensen en de omgeving waarmee ze werken.

Ons doel? Mensen de kracht van samenwerken laten zien en de kracht van het samen doen. Door gezamenlijk aan iets te werken en mensen aan elkaar te verbinden, zie je letterlijk hoe individuen samen tot een team groeien. Én dat er trots ontstaan voor hetgeen waar ze aan werken!

Het feit dat we juist creatieve opdrachten als insteek kiezen, maakt dat mensen uit hun comfortzone gehaald worden en ze elkaar op een andere manier leren kennen. Medewerkers trekken meer met elkaar op en er ontstaat een nieuwe verbondenheid die nog lang blijft hangen.


Het project

Op zoek naar een mooi en leerzaam project voor uw werknemers of collega’s? Samen met hen bedenken we een opdracht die ze onder begeleiding van ons uitvoeren. Bijvoorbeeld een nieuwe uitstraling voor de bedrijfskantine, of een boost voor de aankomsthal.

Het project zal in verschillende stappen uitgevoerd worden:

1. Briefing
2. Schetsen maken op basis van briefing
3. Alle schetsen samenvoegen tot één passend beeld
4. Het beeld op de muur/borden schetsen
5. Samen het ontwerp spuiten
6. Afwerking

Leer op een leuke manier de wereld van graffiti kennen en stimuleer creativiteit!

Wil je meer info of heb je nog vragen, neem dan contact op

    Sorry, no posts matched your criteria.